Help kinderen bij Patries aan mooie zomervakantie

Een echte zomervakantie voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan voor kinderen uit Uithoorn en De Kwakel . Patricia Gerrits maakt het mogelijk dat kinderen en hun ouders kunnen terug kijken op heerlijke zomervakantie.  Patries stelt al een aantal jaren haar tuin ter beschikking: hier kunnen kinderen onder het toezicht van hun ouders lekker spelen. 

Vorig jaar hadden de kinderen het geluk dat ze 2 nachtjes konden kamperen en er was ook genoeg geld ingezameld om de kinderen een dag naar het pretpark mee te nemen. Ook het eten was dankzij lokale ondernemers goed geregeld. Blije gezichten bij vers brood en heerlijke appels, voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld, maar bij veel gezinnen niet.

Vooral de groep14+ kinderen hebben we een vakantie kunnen bezorgen waarbij ze net zo hard mee konden praten als kinderen die 3 weken naar het buitenland waren geweest.

Zulke mooie kinderen zo’n verdriet en zo veel schaamte. “Even jezelf zijn” was hier vooral het motto. Bewust geen mopperende ouders die alleen maar willen dat hun kinderen goed over komen.

Het was heel emotioneel, maar Patries (en een groep vrijwilligers die Patries helpen) gaan er weer voor.

Donaties zijn welkom op: NL25RABO0107353385 t.n.v. Help Ons Helpen 0297 , maar ook materialen zijn van harte welkom 

Contact , Voor het aandragen van een goed idee en of contact via de website www.samenaandeamstel.nl of via hoh0297@samenaandeamstel.nl 

https://getfunded.nl/campagne/5694-help-kinderen-bij-patries-aan-mooie-zomervakantie