Bedankt

Help ons helpen 0297 ondersteund gezinnen en alleenstaande die leven onder het minimum inkomen met hun eerste levensbehoeften en een luisterend oor.

Soms geven we advies hoe mensen kunnen veranderen; we sturen en helpen mensen met hun administratie. Vaak kunnen mensen hun hart luchten maar ons doel is vooral zorgen voor een lach op het gezicht van een ieder.

December staat voor feestdagen die niet alleen financieel zwaar wegen voor een gezin met een minimum inkomen maar ook mentaal heel zwaar kunnen zijn.

Door veel donateurs hadden we voor de kleintjes een écht sinterklaas feest met cadeaus en lekker eten georganiseerd.

Door veel donateurs hebben we voor de kerstdagen levensmiddelen pakketten uitgedeeld waar de gezinnen wel 2 weken van konden eten.

En kers op de taart: het Kerstdiner.  Op 3de Kerstdag hebben het diner georganiseerd: het was echt een kersdiner mét lekkere dingen en mét cadeautjes onder de boom. Je kan echt wel spreken over “De Help ons Helpen 0297 familie”.We willen ALLE donateurs en vrijwilligers ontzettend bedanken, zonder jullie stonden deze mensen in de kou. Dank jullie wel uit de grond van mijn (ons) hart

Patries Gerrits