GRENZELOOS BIJ GENIET AAN DE AMSTEL

Op maandagavond 14 mei zijn alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel uitgenodigd om te komen koken en eten bij restaurant Geniet aan de Amstel, marktplein 2A in Uithoorn. We gaan weer Grenzeloos koken, dus laat u verrassen. Komt u ook eten meldt u dan aan via onze website. Een menu kost €15.- en vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom.

Voorafgaand aan het diner houden we een kookworkshop. We gaan deze keer sushi maken. Deelname is gratis. Vanaf 15.30 uur bent u van harte uitgenodigd. Ook voor deze gratis workshop graag even aanmelden via website van Samen aan de Amstel.

Grenzeloos, feest van de verbinding.
Op verschillende tijdstippen ontmoeten kinderen, jongeren en volwassen elkaar, mensen van verschillende afkomsten. We koken en eten niet alleen met elkaar maar er zijn ook workshops zoals verhalen vertellen, schilderen, zingen, wandkleden maken en verhaal theater. Op maandag 14 mei komen we voorlopig de laatste keer bijeen onder de noemer grenzeloos. Samen aan de Amstel zal wel blijven doorgaan met het organiseren van activiteiten.